Pinkq Kids Artclub

Op 15 maart is bekend gemaakt dat de scholen tot 6 april gesloten zijn. 

Onze kinderen zullen van de scholen vast huiswerk krijgen om te maken. Maar dat zal veel minder zijn dan normaal. Ze zullen daarom ook veel meer uurtjes niet te doen hebben. Nu is de playstation of telefoon of ander spelcomputer natuurlijk heel leuk in het begin. Het gaat natuurlijk ook gewoon vervelen. 

 

Daarom geef ik in deze periode 2 keer per week tot 6 april GRATIS ONLINE creatieve lessen. Te volgen op Facebook (@pinkq.nl) en op instagram (@pinkq_kids_artclub)

Ervan uitgaande dat iedereen (in ieder geval) verf, kwasten, kleurpotloden, stiften en papier in huis heeft, kunt u alle benodigdheden in jullie eigen huis vinden. Sjablonen en beschrijvingen kan je op deze pagina gratis downloaden. 

Vanaf 17 maart kan je iedere dinsdag en vrijdag meedoen met de les. Op dinsdag en vrijdag om 10.00 zullen de lessen gedeeld worden.

De gemaakte werkjes kunnen dan gedeeld worden in de reacties. Zet bij je post #pinkqkidsartclub en ik kan ze in ook in mijn instagram stories delen. 

 

Leerzame tekenles voor creatieve kinderen

Naast tekenles voor kinderen ben je bij mij ook van harte welkom als je een persoonlijke illustratie wilt laten maken. Bijvoorbeeld om jouw gezin op unieke wijze te laten illustreren, of omdat je jullie huwelijksuitnodigingen van een persoonlijk tintje wilt laten voorzien. De tekenles voor kinderen bied ik aan in de vorm van een 10-weekse cursus.

Natuurlijk zijn diverse soorten materiaal en een portfolio map inbegrepen in het lesgeld. Ook krijgen de kinderen tijdens de tekenles een hapje en een drankje. De tiende les staat in het teken van een echte expositie. Tijdens deze les zijn ouders en opa’s en oma’s welkom om de tekeningen die in de afgelopen tekenlessen zijn gemaakt te komen bewonderen.

Mijn tekenles is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. De lessen vinden plaats in een ongedwongen en gezellige setting. Binnen Pinkq sta ik tevens voor je klaar als je een logo wilt laten ontwerpen in de omgeving van Den Haag. Bijvoorbeeld als je een logo ontwerp nodig hebt voor jouw onderneming of bedrijf. Dat kan zowel aan de hand van illustraties als door middel van een grafisch ontwerp.

Ben je geïnteresseerd of heb je specifieke eisen?

(Visited 441 times, 1 visits today)