kinderfeestje

separator-purple

Knutselen op je kinderfeestje

Het is natuurlijk heel leuk een kinderfeestje in een indoor speeltuin of escaperoom. Het is veel leuker om een leuk creatief feestje te gegeven en dat iedereen met wat leuks naar huis gaat. Op het verjaardagsfeestje gaan we op een groot doek iets moois maken met verf. Voor het feestje kun je 6 verschillende thema’s kiezen, heb je iets anders in gedachten? Geen probleem, samen kunnen we de mogelijkheden bespreken. Ben je bang dat de kinderen die je uitnodigt niet kunnen tekenen. Maak je vooral geen zorgen! iedereen kan tekenen/verven ze hebben alleen wat fantasie nodig, Ik zorg voor de hulpmiddelen zodat iedereen iets moois aan het eind heeft.

De workshops zijn geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12

Workshopaanbod

  • zeemeerminnen schilderen 
  • portret schilderen 
  • Frozen portret 
  • Dino schilderij  
  • Landschap schilderen 
  • Illustratie bij een verhaal

Een workshop aan huis

Ik geef de workshops alleen op locatie. Ik werk in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidscheveen. Zit je toch wat verder weg vraag dan even of ik ook bij jou kan komen. De workshop duurt 1,5 uur en kost €100,- voor maximaal 8 kinderen. Voor ieder extra kind betaal je €10,-. Een workshop van 2 uur kost €125,-. Wil je het niet bij jou thuis doen kan ik in Ypenburg een locatie reserveren voor  2 uur, kosten zijn €30,-. 

Voor een kinderfeestje werk ik alleen met groepen van maximaal 10 kinderen, zodat ik iedereen goed kan begeleiden. Wil jij een kinderfeestje boeken of heb je nog een vraag of staat jouw idee hier niet bij? Neem dan contact met mij op via het onderstaande contact formulier

Kinderfeestje aanvragen

(Visited 225 times, 1 visits today)