Logo laten ontwerpen Den Haag

Logo laten ontwerpen in Den Haag

Als je graag een uniek logo wilt laten ontwerpen in Den Haag sta ik graag voor je klaar. Binnen mijn grafisch ontwerpbureau Pinkq ontwerp en maak ik diverse soorten logo’s in de meest uiteenlopende stijlen. Dat kan aan de hand van een illustratie, maar ook een logo met een grafisch design behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard volledig op maat gemaakt. Bij mij ben je dan ook aan het juiste adres als je een logo wilt laten ontwerpen in de omgeving van Den Haag.

Als je in het bezit bent van een onderneming, dan kun je niet zonder een uniek en op maat gemaakt logo. Dit beeldmerk moet in één oogopslag kunnen laten zien waar jouw bedrijf of product voor staat. Dit gebeurd aan de hand van een illustratief of grafisch symbool, een tekst in een bepaald lettertype en natuurlijk het gebruik van de juiste kleuren. Op deze manier creëer je herkenbaarheid bij jouw bestaande en potentiële klanten.

Op zijn beurt zorgt deze herkenning weer voor het klantvertrouwen dat je nodig hebt om succesvol te kunnen zijn. Als je door mij een logo wilt laten ontwerpen in Den Haag, dan voorzie ik je van 3 concepten en twee revisie mogelijkheden. Kleine aanpassingen kunnen dan alsnog doorgevoerd worden. Natuurlijk wordt het logo in diverse bestandsformaten aangeleverd en ontvang je 1 mockup.

Uniek en maatwerk logo laten ontwerpen omgeving Den Haag

Binnen mijn grafisch designbureau Pinkq sta ik naast het ontwerpen van logo’s ook voor je klaar als je een persoonlijke illustratie wilt laten maken. Bijvoorbeeld als uniek cadeau voor een babyshower. Naast het maken van een logo kun je ook van mijn diensten gebruik maken als je direct over een unieke huisstijl wilt kunnen beschikken.

Hierbij kun je denken aan een logo met een huisstijl voor visitekaartjes of briefpapier. Uiteraard is dit ook digitaal te gebruiken. Bijvoorbeeld als profielafbeelding op diverse social media kanalen. Zo is jouw onderneming direct klaar om herkent te worden door de juiste doelgroep. Als je door mij een logo wilt laten ontwerpen in Den Haag, dan ben je altijd verzekerd van maatwerk.

Dat betekent dat ik het logo helemaal afstem op de uitstraling van jouw onderneming, product of dienst. Dit kan aan de hand van een geïllustreerd logo, maar ook door het toepassen van een grafisch design. Bij Pinkq verzorg ik naast logo ontwerp en het maken van persoonlijke illustraties, ook tekenles voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.

Ben je geïnteresseerd of heb je specifieke eisen?

(Visited 250 times, 1 visits today)