Wie is Pinkq?

Je vraagt je waarschijnlijk af wie er achter Pinkq zit. Ik vertel je daarom graag wat meer over mijzelf. Ik ben Priscilla, 35 jaar oud en samen met mijn man heb ik drie prachtige kinderen en een niet altijd even lieve kat. Ik ben illustrator en grafisch vormgever. Sinds februari 2019 ben ik het creatieve brein en de eigenaresse van Pinkq. Wat was dat spannend! De naam Pinkq is voor mij heel speciaal. De letters van de namen van mijn gezinsleden komen erin voor. Ik woon in de mooie stad achter de duinen, Den Haag.

Inspiratie
Al vanaf dat ik een potlood kan vasthouden teken ik. Later kwam daar ook verven, knippen, plakken en ontwerpen bij. Op heb ROC heb ik interieurstyling gestudeerd en daarna heb ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design gevolgd. In het verleden maakte ik vaak illustraties, taarten en projecten voor vrienden en familie. Het is een soort tweede natuur, ik bekijk alles door een creatieve bril. Ik haal mijn inspiratie daarom ook uit alledaagse dingen, want die zijn vaak echt waardevol. Mijn creativiteit werkte aanstekelijk, want er begonnen steeds meer echte opdrachten binnen te stromen.

Eigen baas
Dat was dan ook het moment dat ik de sprong waagde en voor mezelf ben begonnen als freelancer. Het eerste jaar was een echte rollercoaster met ups en ook downs. Altijd leerzaam en nooit saai, en dat past wel bij mij. Het tweede jaar staat in de startblokken met veel nieuwe en leuke dingen in het vooruitzicht. Ik kan niet wachten en zorg ook graag voor de uitvoering van jouw idee! Wil je meer over mij weten, samenwerken of gewoon even gezellig kletsen? Stuur mij even een berichtje en misschien zie ik je snel en drinken we samen een kopje thee (of wat anders) met wat lekkers. Een mailtje mag natuurlijk ook: info@pinkq.nl

Tot snel!

Ciao, Priscilla

(Visited 392 times, 1 visits today)