Persoonlijke illustratie laten maken

Persoonlijke illustratie laten maken door Pinkq

als je een persoonlijke illustratie wilt laten maken sta ik graag voor je klaar. Zo ben je altijd voorzien van een persoonlijk cadeau. Daarbij kun je denken aan een unieke illustratie tekening van jouw gezin, kind of dierbare vriend. leuk om cadeau te geven op een verjaardag of babyshower, maar natuurlijk ook om zelf te gebruiken als prachtige wanddecoratie. Als je een persoonlijke illustratie wilt laten maken ben je bij mij aan het juiste adres.

Een illustratie is een getekende afbeelding die gemaakt wordt aan de hand van een echte foto. Je vindt er dus altijd leuke overeenkomsten in terug. Kleine details, kenmerken of gezichtsuitdrukkingen kunnen daarbij extra benadrukt worden. Een persoonlijke illustratie kun je laten maken om jezelf van een mooi cadeau te kunnen voorzien, maar natuurlijk ook voor een speciale gelegenheid.

Daarbij kun je denken aan geïllustreerde geboortekaartjes, of de uitnodigingen voor jullie bruiloft. Bij mij heb je tevens de mogelijkheid om een volledige stationary voor jullie huwelijk te laten maken. Bijvoorbeeld als je jullie save the date kaarten wilt laten voorzien van een persoonlijke illustratie, de bedank kaartjes voor de gasten of de tafel en menukaarten. Mijn unieke illustraties zijn ook geschikt voor het laten drukken van geboortekaartjes.

Unieke persoonlijke illustratie laten maken

Binnen grafisch ontwerpbureau Pinkq sta ik ook voor je klaar als je een mooi logo wilt laten ontwerpen in de omgeving van Den Haag. Het laten maken van een persoonlijke illustratie is altijd maatwerk. Dat betekent dat ik werk aan de hand van echte foto’s. Bijvoorbeeld van jouw gezin, met of zonder huisdier. Voordat ik begin met het maken van jouw persoonlijke illustratie, overleggen we samen welke wensen en eisen je hebt.

Natuurlijk kun je ook een persoonlijke illustratie laten maken door gebruik te maken van mijn eigen stijl of creativiteit. Ook de kleuren die terug moeten komen in de illustratie bepaal je zelf. Zo kun je bijvoorbeeld bruiloft uitnodigingen laten maken in de themakleur van jullie huwelijk. Dat geldt uiteraard ook voor geboortekaartjes. Nadat jouw unieke illustratie klaar is, wordt deze zowel digitaal als per post verstuurd. Je kunt dus direct gebruik gaan maken van jouw persoonlijke tekening.

Uiteraard bied ik je ook diverse afwerkingsmogelijkheden aan. Hierbij kun je denken aan een persoonlijke illustratie op canvas of hout. Binnen Pinkq sta ik ook voor je klaar met tekenles voor kinderen. Deze leuke tekencursus is geschikt voor kinderen die alles uit hun tekentalent en creativiteit willen halen.

Ben je geïnteresseerd of heb je specifieke eisen?

(Visited 897 times, 1 visits today)