Tekenles voor kinderen

Tekenles voor kinderen bij Pinkq

De tekenles voor kinderen van Pinkq staat bol van creativiteit. Als ervaren illustrator en tekenares leer ik jouw kind de basisbeginselen van het tekenen. Natuurlijk zijn de lessen niet alleen leerzaam en leuk, maar ook gezellig. Door het stap voor stap aanleren van diverse tekentechnieken en het gebruik van materialen, ontwikkelt jouw kind zich optimaal op het gebied van creativiteit. Aan de hand van tekenles voor kinderen sta ik dan ook graag voor je klaar.

Tekenen is een heerlijke vorm van creatief bezig zijn. Kinderen kunnen hun fantasie tijdens het tekenen de vrije loop laten en zich tegelijkertijd diverse tekentechnieken eigen maken. Mijn tekenles voor kinderen betreft een cursus met in totaal 10 lessen. De lessen nemen ongeveer 1,5 uur in beslag. Gedurende deze tijd leren ze werken met diverse materialen, en doen ze tevens basiskennis op over de verschillende soorten tekentechnieken die gebruikt worden.

Ook besteed ik tijdens mijn lessen extra aandacht aan vormen en compositie in een tekening. De cursus is zeer leerzaam voor kinderen die hun talenten en gevoel voor kunst nog meer willen uitbreiden. Elke les wordt er gewerkt aan een nieuwe opdracht welke ook in diezelfde les wordt afgerond. Op deze manier kan jouw kind de geleerde technieken direct in praktijk brengen.

Leerzame tekenles voor creatieve kinderen

Naast tekenles voor kinderen ben je bij mij ook van harte welkom als je een persoonlijke illustratie wilt laten maken. Bijvoorbeeld om jouw gezin op unieke wijze te laten illustreren, of omdat je jullie huwelijksuitnodigingen van een persoonlijk tintje wilt laten voorzien. De tekenles voor kinderen bied ik aan in de vorm van een 10-weekse cursus.

Natuurlijk zijn diverse soorten materiaal en een portfolio map inbegrepen in het lesgeld. Ook krijgen de kinderen tijdens de tekenles een hapje en een drankje. De tiende les staat in het teken van een echte expositie. Tijdens deze les zijn ouders en opa’s en oma’s welkom om de tekeningen die in de afgelopen tekenlessen zijn gemaakt te komen bewonderen.

Mijn tekenles is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. De lessen vinden plaats in een ongedwongen en gezellige setting. Binnen Pinkq sta ik tevens voor je klaar als je een logo wilt laten ontwerpen in de omgeving van Den Haag. Bijvoorbeeld als je een logo ontwerp nodig hebt voor jouw onderneming of bedrijf. Dat kan zowel aan de hand van illustraties als door middel van een grafisch ontwerp.

Ben je geïnteresseerd of heb je specifieke eisen?

(Visited 407 times, 1 visits today)